Учеството на SuperAir на RACC EXPO China 2023 заврши успешно

2023-12-25

Од 25 до 27 октомври 2023 година, China InternationalКлиматизацијаИзложбата на индустријата за вентилација и ладење и ладен ланец беше свечено отворена во меѓународниот конгресен и изложбен центар Нингбо, со вкупно 416 претпријатија кои учествуваа на изложбата, а речиси стотици странски купувачи од повеќе од 50 земји и региони го набљудуваа изложбата, меѓу кои Јужна Кореја, Пакистан, Бангладеш и Русија за прв пат организираа купопродажни групи.





Покрај SUPERAIR, во Кина има и водечки претпријатија во различни области, како што се GREE, JUHUA, HAILIANG, Huamei, CHiNT, DONPER, DUNAN, QUNDA, HONGSEN итн., кои се познати претпријатија во индустријата и изложбите се големи како климатизер и разладна единица, а мали како додатоци за вентилација,делови за монтирање на клима уред, компресор, бакарни фитинзи за ладење, вакуумски пумпи итн. SuperAir не само што го обезбедува целиот индустриски ланец на вентилација идодатоци за ладење, но исто така им обезбедува на клиентите организации кои купуваат едношалтерски систем. SuperAir не само што може да го обезбеди целиот индустриски синџир на додатоци за вентилација и ладење, да им обезбеди на клиентите едношалтерски набавки, туку и да им помогне на клиентите да го прилагодат развојот на нови производи потребни за проектот, за да се задоволат разновидноста на потребите на глобалните купувачи и има станете добро познат снабдувач во глобалната HVACR индустрија.




За време на тридневната изложба, SuperAir прими стотици нови и стари клиенти и партнери од дома и од странство. Искрено им благодариме на сите пријатели кои го поддржуваат SuperAir и ќе продолжиме да работиме напорно за да им обезбедиме на нашите клиенти подобри нови производи, нови технологии и севкупни решенија во областа на климатизација, вентилација, ладење и ладен ланец.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy