SuperAir на настанот C&R 2023 во Мадрид

2023-12-19

Шпанија Меѓународен саем за HVACR Climatización y Refrigeración 2023 (C y R 2023) Мадрид ќе собере повеќе од 20 земји и региони ширум светот, скоро 400 излагачи се собраа на сцената, во споредба со претходната сесија на изложувачите се зголемија за 98,5%, дополнително на сопствените излагачи на Шпанија доаѓаат и од соседните Германија, Франција, Италија, Холандија, Полска, Данска и Саудиска Арабија, Ерменија, Бугарија, Хрватска, Индија, Јапонија, Турција, Узбекистан и Кина, меѓу другите.





Добро познати излагачи во Кина се Gree, Midea, AUX, Haier, Hisense, Sanhua иСуперЕрНа изложбата присуствуваа повеќе од 80 компании, а на оваа изложба присуствуваа и водечки светски компании како Daikin, LG, COPELAND, Samsung, Panasonic, BITZER, CALEFFI, CAREL, SALVADOR, PECOMARK, KOOLAIR, COMPACT, REFRICOMP, Swegon, TROX, BRASELI. , претставувајќи прекрасен визуелен празник за светската публика.





Групата СуперЕр, како водечки светски снабдувач на материјали за климатизација и климатизација, подготвува метални додатоци за вентилација, како и додатоци за монтирање на клима уред, како што се метални отвори за воздух, спирални фитинзи, перфорирани ленти, флексибилни конектори за канали, стеги за цевки, стегачи за греди, g стеги и агли за канали , држачи за климатизација, гумени амортизери за вибрации и голема нога, итн.





Ви благодариме на стотици клиенти кои го посетија нашиот штанд за да имаат длабинска дискусија со нас; многу од нив се добро познати компании во индустријата за HVAC. Тие беа воодушевени од нашата способност да обезбедиме сеопфатна услуга за едношалтерско решение HVAC. Исто така, тие разговараа за неколку проекти за развој на нови производи, во очекување на реализацијата на проектот по изложбата.




Покрај изложените производи, нудиме и широк асортиман на додатоци за ладење и приспособени производи. Доколку не сте имале можност детално да комуницирате со нас за време на изложбата или ако ви требаат нашите производи, слободно контактирајте не на info@superaircool.com.






We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy