SuperAir ќе присуствува на RACC EXPO China 2023 во Нингбо

2024-01-31

SuperAir ќе учествува на RACC EXPO 2023 во Нингбо од 25-ти до 27-ми октомври, бројот на нашиот штанд е 8-H28. RACC е кратенка на Кинеската меѓународна изложба за климатизација, вентилација и ладење и индустрија за ладен синџир, е професионална изложба со големо индустриско влијание во Кина.


На саемот ќе ја прикажеме нашата најнова технологија и производите што се продаваат многу. Нашиот тим ќе биде на саемот за да одговори на сите прашања што можеби ги имате и да обезбеди информации за нашите услуги. Со нетрпение очекуваме да се поврземе со професионалци од индустријата за климатизација и климатизација и би сакале да дознаеме повеќе за најновите трендови и иновации.


Доколку сте заинтересирани да присуствувате на ова шоу, ве молиме контактирајте не однапред на info@superaircool.com, а ние ќе можеме да ви помогнеме! Се гледаме во RACC! Се гледаме во Нингбо!

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy