Учеството на SuperAir на RACC EXPO China 2023 заврши успешно

2024-01-08

Од 25 до 27 октомври 2023 година, China InternationalКлиматизацијаИзложбата на индустријата за вентилација и ладење и ладен ланец беше свечено отворена во меѓународниот конгресен и изложбен центар Нингбо, со вкупно 416 претпријатија кои учествуваа на изложбата, а речиси стотици странски купувачи од повеќе од 50 земји и региони го набљудуваа изложбата, меѓу кои Јужна Кореја, Пакистан, Бангладеш и Русија за прв пат организираа купопродажни групи.




Покрај SUPERAIR, во Кина има и водечки претпријатија во различни области, како што се GREE, JUHUA, HAILIANG, Huamei, CHiNT, DONPER, DUNAN, QUNDA, HONGSEN итн., кои се познати претпријатија во индустријата и изложбите се големи како климатизер и разладна единица, а мали како додатоци за вентилација,клима уредделови за монтирање, компресор, ладилни бакарни фитинзи, вакуумски пумпи, итн. SuperAir не само што го обезбедува целиот индустриски ланец на додатоци за вентилација и ладење, туку исто така им обезбедува на клиентите организации кои купуваат едношалтерски систем. SuperAir не само што може да го обезбеди целиот индустриски синџир на додатоци за вентилација и ладење, да им обезбеди на клиентите едношалтерски набавки, туку и да им помогне на клиентите да го прилагодат развојот на нови производи потребни за проектот, за да се задоволат разновидноста на потребите на глобалните купувачи и има станете добро познат снабдувач во глобалната HVACR индустрија.




За време на тридневната изложба,СуперЕрприми стотици нови и стари клиенти и партнери од дома и од странство. Искрено им благодариме на сите пријатели кои го поддржуваат SuperAir и ќе продолжиме да работиме напорно за да им обезбедиме на нашите клиенти подобри нови производи, нови технологии и севкупни решенија во областа на климатизација, вентилација, ладење и ладен ланец.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy